Αρχιμήδης ΙΙΙ

ΤΕΙ Κρητης

Font Size

SCREEN

Cpanel

Αρχική

ΤΕΙ Κρήτης & Αρχιμήδης ΙΙΙ

researchΣκοπός της υλοποίησης του προγράμματος Αρχιμήδης ΙΙΙ από το ΤΕΙ Κρήτης είναι η περαιτέρω προώθηση της βασικής και εφαρμοσμένης τεχνολογικής έρευνας σε τομείς αιχμής, όπως της εφαρμοσμένης πληροφορικής και πολυμέσων, του στρατηγικού management, της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, της ρομποτικής, των εναλλακτικών μορφών ενέργειας, της διαχείρισης στερεών και υγρών αποβλήτων, της διαχείρισης φυσικών πόρων και της αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών, της υγιεινής διατροφής και του ελέγχου τροφίμων, της βιολογικής γεωργίας και της ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας κ.α.

Δείτε περισσότερα

Τα Υποέργα     

Η προτεινόμενη πράξη Αρχιμήδης ΙΙΙ για το ΤΕΙ Κρήτης αποτελείται την κεντρική δράση και 38 ερευνητικά υποέργα με κάθε ένα να αφορά συγκεκριμένο επιστημονικό πεδίο και σχετίζεται με συγκεκριμένο πρόβλημα.

Δείτε Περισσότερα

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος     

Αν είστε επιχείρηση ή φορέας και σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για κάποια δράση του Αρχιμήδη ΙΙΙ στο ΤΕΙ Κρήτης, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Intranet Προγράμματος     

Εσωτερική περιοχή με νέα για την εξέλιξη του Προγράμματος. Μόνο  για τους Επιστημονικούς Υπευθύνους και τους Διαχειριστές των Υποέργων. Απαιτείται κωδικός πρόσβασης.

Είσοδος